NILFISK SC Uno 5M 200/1050 L

Categorie
Stationaire hogedrukreinigers
Aandrijving
3 x 400 V
Druk
180 - 250 Bar
Debiet
1050l/uur

De Nilfisk-ALTO SC UNO serie biedt diverse modellen zoals 5M en 5M L, tot 6P en 7P. Industrele stationaire koud water hoge drukreinigers met innovaties om aan de eisen van heavy duty hogedrukreiniging te kunnen voldoen.
De machines bieden diverse opties zodat deze geconfigureerd kunnen worden aan de eisen van de gebruiker tegen een zeer aantrekkelijk prijs niveau.Uitgevoerd met een intuitieve bediening en de mogelijkheid de machines te voorzien van diverse opties is de serie de juiste keuze voor de veeleisende gebruiker.
 

De Nilfisk SC UNO modellen introduceren een nieuwe en innovatiefve beschermingskap van hardschuim, deze voldoet aan alle specifieke eisen zoals die gesteld worden in de levensmiddelen industrie. Het materiaal reduceert tevens het machinegeluid.
De nieuwe modellen zijn voorzien van een nieuw en eenvoudig bedieningspaneel. De nieuwe serie biedt ideale reinigingsoplossingen voor gebruik in de agrarische sector, zoals de melkruimten en stallen. Voor het gebruik in de levensmiddelen en pharmaceutische industrie. Voor het gebruik in de scheepvaart en industrie bouw en constructie etc.
Ook vette vervuilingen kunnen goed worden verwijderd door de machine aan te sluiten op heet water en het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen. De machines zijn voorzien van een waarschuwingslampje dat aangeeft of de machine service nodig heeft, en een urenteller is standaard. De machine kan door het gebruik van diverse opties volledig naar eigen wens worden aangepast..
Extra kenmerken: RVS frame, hoge druk reinigingsmiddelen injektor, munt bedienining, vlotterbak, toebehoren opberg kit, droogloopbeveiliging en water toevoerbeveiligingskit:
De machines kunnen worden uitgevoerd met een PCB bediening waardoor gewerkt kan worden met afstandsbediening, muntbediening en vorstbeveiliging.Optioneel om te voldoen aan de EU norm 1717: Vlotterbak en BA terugslagklep optioneel leverbaar.