Hogedruktrailers

Deze hogedruktrailers zijn zowel voor professioneel als professioneel intensief gebruik, met een werkdruk van 200 tot 1000 bar. Bovendien zijn er tal van opties en accessoires beschikbaar die de reinigingstaak vergemakkelijken. Reinigingsjobs als graffitiverwijdering, gevel- en glasreiniging, gespecialiseerde reinigingstaken in de afvalsector, dakreiniging….kortom voor elk van hen is de DiBO hogedruktrailer een ideale reinigingspartner.

Je haalt met de recentste DiBO warmwater hogedrukreiniger op aanhangwagen de laatste technologische snufjes in huis; GreenBoiler, track & trace systeem en een digitale bediening met joystick.

En het gemak gaat verder, de JMB-serie kan geleverd worden als trailer, inbouwunit of skid. We bouwen graag samen met jou op maat een mobiele hogedrukreiniger als aanhanger of inbouwuitvoering.

Je kunt onze hogedrukreinigers op aanhanger kopen, maar ze zijn ook te huur! Vind de hogedrukreiniger die bij jouw wensen aansluit! Neem contact met ons op, we helpen je graag en goed.

 

JMB-S/S+

JMB-S/S+

JMB-M/M+

JMB-M/M+


JMB-XL

JMB-XL

JMB-C

JMB-C