VHS 120 MC

Categorie
Enkelfasig nat en droog
Nominaal vermogen
0.45-2
Tankinhoud
20-50

De Nilfisk industriële stofzuiger VHS120  MC is de ideale enkelfasige partner wanneer er hoge prestaties worden gevraagd in compacte afmetingen voor het opzuigen van alle soorten gevaarlijk stof.

De VHS120 MC is verkrijgbaar is verschillende stofklasse L-M-H stofklasse.

De M en H stofklasse industriële stofzuigers zijn uitgevoerd met een M klasse filter voorzien van gelijmde naden voor een zo hoog mogelijke filter efficiëntie en het Longopac systeem voor een eenvoudige en veilige afvoer van het opgezogen materiaal.

Door zijn standaard HEPA14 absoluut filter op de H klasse stofzuiger vangt hij het fijnste stof op. De twee by-pass motoren zorgen voor de beste prestaties in zeer compacte afmetingen, slechts 630x628x1.300 mm. De handmatige filterschudder maakt een eenvoudige en effectieve reiniging van het hoofdfilter mogelijk om zo de beste prestaties te behouden welke gecontroleerd kunnen worden met behulp van de vacuüm meter op de motorkop. De accessoires kunnen worden opgeborgen in het accessoires opbergvak welke standaard is op de M en H klasse stofzuiger en optioneel op de L klasse stofzuiger.

- Enkelfasig met twee by-pass motoren

- L-M-H stofklasse, door derden gecertificeerde industriële stofzuigers

- Compacte afmetingen

- M-H Klasse stofzuigers, Longopac systeem voor eenvoudig en veilige afvoer van opgezogen materialen

- Optioneel absoluut filter

- Variant met M klasse sterfilter met gelijmde naden